Carrière

Samen op pad 

Wie zoeken we?

Teamwerk is de kern van ons succes. Om dit team te versterken zijn wij doorlopend op zoek naar nieuwe mensen, waarbij de volgende eigenschappen cruciaal zijn:

Uitzonderlijk getalenteerd

Je wordt geïnspireerd door complexe vraagstukken – op welk terrein dan ook – en beschikt over sterke analytische/ kwantitatieve vaardigheden. 

Kwetsbaarheid en teamspirit

In een team werken geeft je energie en je durft binnen het team jezelf te zijn. Daarnaast ben je zorgzaam en intrinsiek gemotiveerd om samen het maximale resultaat voor de cliënt te behalen.

Moed

Je durft nieuwe en creatieve routes te ontwerpen en hebt het lef om je aan te sluiten bij een ambitieus en ondernemend team dat zich tot het uiterste wil inzetten voor cliënten.

Communicatief vaardig 

Je gaat een moeilijk gesprek niet uit de weg en bent altijd in staat om je bevindingen op een gestructureerde en duidelijke manier te communiceren (in het Nederlands en Engels). Hierbij kan je een boodschap krachtig overbrengen, maar tegelijkertijd ook goed luisteren naar de zorgen van gesprekspartners.

In andere woorden, je bent Prettig EigenWijs.

Wat wij bieden

Wij geloven erin dat onze organisatie alleen kan floreren als het talent van onze mensen maximaal in stelling wordt gebracht. Om dit te bewerkstelligen bieden wij jou: 

Groeimogelijkheden

Als onderdeel van ons team ben je gelijk medeverantwoordelijk voor het eindresultaat. Vaste titels en functies doen we niet aan - on the job krijg je direct de rol die past bij je talent en ambitie. Op dagelijkse basis werk je samen met ervaren consultants.

Trainingen

Als basis volg je een door ons opgesteld pad van trainingen om essentiële consulting vaardigheden te leren. Daarnaast krijg je zelf de verantwoordelijkheid om te kijken welke vaardigheden je verder kan ontwikkelen, door middel van intensieve begeleiding en een ruim persoonlijk traingingsbudget.

Work life balance

Wij hechten waarde aan een stabiel leven, waardoor je ook optimaal kan presteren tijdens je werk. Hiervoor is de mogelijkheid om op te laden essentieel. Wij vinden ons persoonlijke leven belangrijk (vraag naar onze hobby’s) en eten bijvoorbeeld ’s avonds gewoon thuis.

Team als organisatie

We kennen geen titels en functies. We zijn een team en geloven dat er alleen resultaat te bereiken is wanneer iedereen zich gelijk voelt aan elkaar.

Solliciteren 

Durf je de uitdaging aan om bij ons team te komen?  Neem dan contact met ons op. Vertel ons wat jou motiveert en stuur ons je CV en studieresultaten (VWO en universiteit) naar Tim de Bruijn. We hebben geen vaste startmomenten en nemen het hele jaar door mensen aan. We moedigen je aan om voor je afstuderen al contact met ons op te nemen en om voordat je start bijvoorbeeld die wereldreis te maken waar je altijd al naar verlangde!

Sollicitatie proces
De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gespreksrondes die elk een ochtend of middag duren. Per ronde spreek je met twee consultants. Hij of zij zal ingaan op je persoonlijke motivatie en een case interview met je afnemen. In een case interview zal je samen met je interviewer een concreet probleem oplossen, dat gebaseerd is op een echt Volt-project. Uiteraard is er ook veel ruimte om jouw vragen te beantwoorden. Daarnaast krijg je na elke ronde uitgebreide feedback.

Kennismaken
Herken jij je in het profiel dat we hebben geschetst en denk je dat er een match is tussen jou en Volt Strategy? Dan zouden we graag (vrijblijvend) kennis met je willen maken! Stuur je CV + Cijferlijsten (VWO+WO) op naar Tim de Bruijn (bruijn@voltstrategy.nl). Op basis hiervan kunnen we bepalen of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Daarin kunnen we je meer vertellen over ons team en het vak strategie consulting. Bovendien horen we graag waar jij naar op zoek bent.

solliciteer direct