Ons team

Samen maken we het verschil

Wij zijn de ervaren sparringpartner die zich graag op onontgonnen terrein begeeft. Cliënten zoeken onze hulp bij complexe strategische vraagstukken waar het management onrustig van slaapt. Wij liggen dan ook te woelen – totdat we samen een passende oplossing hebben gevonden. Met gestructureerde analyse bieden wij heldere inzichten en tonen we de keuzemogelijkheden – zo kunnen onze cliënten hun nieuwe koers bepalen. Met een concreet beeld van de weg en de uitkomsten.

Teamwerk is de basis van ons succes. Ervaring en jong talent werken op dagelijkse basis samen om maximaal impact te hebben voor de cliënt. Waaraan ieder teamlid vanuit zijn eigen kracht en passie bijdraagt. Maak hieronder kennis met het team en bekijk waar ieder van ons energie van krijgt.

Charlotte de Wit

Cyriel Hakkers

Fred Stokvis

Mark de Jong

Paul Musegaas

Paula van Brakel

Tim de Bruijn

Wouter Grimme

Onze geschiedenis
Strategy Development Partners (SDP) werd in 2006 mede opgericht door Fred Stokvis, na een carrière van meer dan twintig jaar bij internationale strategiehuizen. In het begin van 2017 traden Paula van Brakel en Paul Musegaas tot het partnership toe. Wij zijn al jaren de toegewijde en vertrouwde adviseurs van organisaties in verschillende sectoren. In 2020 hebben we besloten ons succes voort te zetten onder een nieuwe naam: Volt Strategy. Samen met een ervaren team blijven wij waardevol en duurzaam advies geven voor uitzonderlijke beslissingen.