Charlotte de Wit

‘’Binnen ieder project krijg ik energie van het doorgronden van de kern van een uitdaging. Vaak lijken de observeerbare feiten het probleem te vormen, maar blijken dit slechts de symptomen te zijn van het daadwerkelijke achterliggende probleem.’’

Charlotte is een exceptioneel creatieve denker. Ze is altijd opzoek naar nieuwe manieren om een uitdaging te benaderen of data te interpreteren. Een goed voorbeeld hiervan is de media-aandacht die ze kreeg voor haar provocerende tentoonstelling over het verminderen van vleesconsumptie door het misleiden van consumenten. In haar vrije tijd maakt ze graag kunst, is ze veel bezig met de verschillende aspecten van eten en neemt ze graag haar tent en eten op haar rug voor een lange tocht door de bergen.

Charlotte behaalde een bachelor werktuigbouwkunde (cum laude) en een master Integrated Product Design (honours annotation) aan de TU Delft. Daarnaast deed ze ervaring op als stagiaire bij TNO, volgde ze extracurriculaire business vakken aan de VU Amsterdam en het European Institute of Innovation and Technology en werkte ze aan haar leidinggevende en organisatorische kwaliteiten in verschillende commissies en een studentenbestuur.

Contacteer Charlotte

+31 6 4406 1077
wit@voltstrategy.nl

Meer foto's