Cyriel Hakkers

Volt is een echt team, vanaf het moment dat ik het prachtige kantoor binnenkwam voelde ik mij onderdeel van dit team. Door elkaars krachten optimaal te benutten kunnen we oplossingen vinden voor complexe problemen. Mijn collega’s zijn snelle analytische denkers, hebben een creatieve inborst en kunnen helder communiceren. Deze combinatie zorgt ervoor dat Volt unieke analytisch onderbouwde oplossingen kan vinden voor alle uitdagingen die onze cliënten ondervinden.

Cyriel Hakkers heeft van jongs af aan interesse gehad in de combinatie van wiskunde en de maatschappij. Tijdens zijn werk houdt hij ervan om diep in de data te duiken, maar is ook gedreven om nieuwe creatieve ideeën te bedenken die een structurele verandering voor onze cliënten kunnen opleveren. Zijn optimisme en sociale vaardigheden maken hem een waardevolle toevoeging voor ons team.

Cyriel is begonnen bij Volt Strategy nadat hij zijn MSc. Quantitative Logistics and Operations Research bij de Erasmus Universiteit heeft afgerond. Hij heeft een bachelor in Econometrie en heeft een half jaar stage gelopen op de Nederlandse ambassade in Londen. Tijdens zijn studententijd heeft hij vrijwilligerswerk gedaan voor verschillende organisaties om zijn organisatorische en leidinggevende kwaliteiten te ontwikkelen. Een in het oog springende ervaring was de organisatie van het verkiezingsdebat tussen Mark Rutte en Geert Wilders op de Erasmus universiteit tijdens de nationale verkiezingen van 2017.

Contacteer Cyriel

+31 6 5794 8159
hakkers@voltstrategy.nl

Meer foto's