Michelle Lans

“Bij Volt voelde ik me direct onderdeel van het team. Niet de gebruikelijke hiërarchische structuur, maar een open team, waar iedereens talenten echt tot uiting komen. Samen met hen uitdagingen van onze cliënten oplossen die er echt toe doen, daar krijg ik iedere dag weer energie van”

Michelle is een ondernemende consultant met een brede achtergrond als grote kracht. Ze geniet ervan haar juridische, analytische en bedrijfskundige ervaring te combineren, waardoor ze het team steeds weer weet te inspireren met een verfrissende blik. In haar vrije tijd vindt ze het leuk om te bakken, andere culturen te ontdekken en piano te spelen. 

Michelle heeft een dubbele bachelor bedrijfskunde en recht van de Erasmus Universiteit. Voor haar master studeerde ze ondernemingsrecht aan de Erasmus Universiteit, Global Commerce aan de University of Virginia en Global Strategic Management aan ESADE Business School in Barcelona. Naast haar studie werkte ze als werkstudent bij Loyens & Loeff, waar ze betrokken was bij de oprichting van het nieuwe Energy & Infrastructure team.

Contacteer Michelle

+31 6 4106 2068
lans@voltstrategy.nl

Meer foto's