Paul Musegaas

Echt onbevangen teamwerk intrigeerde me 8 jaar geleden aan strategie consultancy. Dag in, dag uit wordt dit beeld herbevestigd. Ik krijg energie van de samenwerking met exceptioneel en authentiek talent, zeker als ik dit talent kan helpen om te groeien. Niet alleen binnen ons eigen team, maar ook bij de cliënt draait alles om samenwerken. Door sectorkennis te combineren met ons talent en ervaring om te structureren en analyseren kunnen we samen met onze cliënt krachtige nieuwe concepten vormgeven en besluitvorming tastbaar maken.

Paul blinkt uit in het doorgronden van complexe concepten, en weet deze snel tot hun essentie te reduceren. Hiermee brengen hij en zijn team pragmatische, innovatieve oplossingen voor complexe problemen. Telkens weer stelt hij senior managers in staat om met vertrouwen moeilijke beslissingen te nemen op basis van heldere inzichten en dat binnen een verbazend korte tijdspanne.

Paul studeerde lucht- en ruimtevaarttechniek in Delft (cum laude) en werkte voor een defensie en ruimtevaartbedrijf in Spanje. Paul werd partner in 2017 (toen nog onder het vorige merk SDP). Hij houdt van buitensport: skiën, klimmen, fietsen of gewoon lange afstanden rennen door het bos.

Contacteer Paul

Meer foto's