Tim de Bruijn

“Regelmatig komt die bekende vraag weer voorbij: "maar waar kunnen we nu écht mee helpen?" Dat vind ik zo gaaf aan werken bij Volt – de passie om onze cliënten iets te geven waar ze echt mee verder kunnen. Dat is iets wat alleen samen lukt. Gelukkig geloven we er heilig in dat de beste ideeën en scherpste analyses ontstaan wanneer je elkaar continu versterkt. Dat maakt het werk leuk en zorgt dat je onwijs snel "part of the team" bent.”

Tim de Bruijn is een consultant die ervan houdt anderen te helpen echt verder te komen en zet zich dagelijks in om dit te bereiken. Hij deinst niet weg voor grote bakken data en verstaat de kunst deze te vertalen naar bruikbare inzichten. Naast zijn werk heeft Tim een grote passie voor buitensporten, van hardlopen en wielrennen tot aan skiën en roeien.

Tim heeft zijn MSc. in Chemical Process Engineering behaald aan de TU Delft en heeft gewoond en gestudeerd in Stockholm (Kungliga Tekniska Högskolan en Stockholm School of Entrepreneurship). Tijdens en na zijn studie is hij actief geweest als roeicoach en heeft hij zijn eigen bedrijf gehad. Zo heeft hij onder andere een applicatie ontwikkelt die slimme kleppen op polderdaken regelt en meegewerkt aan E-Learning software die over de hele wereld gebruikt wordt.

Contacteer Tim

Meer foto's