Carrière

Samen op pad 

Wil jij direct bij de start van je carrière écht impact hebben? De RvB van toonaangevende bedrijven helpen hun koers uit te zetten? En beschik je over het analytisch en conceptuele denkvermogen om complexe vraagstukken behapbaar en kwantificeerbaar te maken?

Wie zoeken we?

Teamwerk is de kern van ons succes; ervaring en jong talent zij-aan-zij. Dit was bij de oprichting al onze uitdrukkelijke wens – en zit inmiddels 15+ jaar in onze genen. Om dit team te versterken zijn wij doorlopend op zoek naar nieuwe mensen, waarbij de volgende eigenschappen cruciaal zijn:

Uitzonderlijk talent

Je wordt geïnspireerd door complexe ‘vraagstukken’ – op welk terrein dan ook. Daarbij beschik je over uitzonderlijk sterke analytische/ kwantitatieve vaardigheden en ben je in staat om complexe vragen te structureren. 

Teamgeest

Je durft het aan om initiatiefrijk samen te werken met ervaren professionals. Zowel met collega’s als cliënten. Je pakt graag verantwoordelijkheid, luistert en hoort wat anderen écht zeggen, en verwacht dat ook wederzijds.

Zelfvertrouwen

Je bent sterk genoeg om te weten wat je kan bijdragen en waar je hulp dient te vragen. Niet bang zijn om je grenzen onder ogen te zien is een goede manier om ze vervolgens samen te verleggen.

Communicatief vaardig 

Je gaat een moeilijk gesprek niet uit de weg en bent altijd in staat om je bevindingen op een gestructureerde en duidelijke manier te communiceren (in het Nederlands en Engels). Hierbij kan je een boodschap krachtig overbrengen, maar tegelijkertijd ook goed luisteren naar de zorgen van gesprekspartners.

Wat wij bieden

Wij geloven erin dat onze organisatie alleen kan floreren als het talent van onze mensen maximaal in stelling wordt gebracht. Om dit te bewerkstelligen bieden wij jou: 

Groeikansen op maat

Je pad ligt van tevoren niet vast; en dat biedt kansen om uitzonderlijk snel te groeien! Dag in dag uit werk je nauw samen met zeer ervaren consultants, die je stimuleren eigenaarschap te pakken en er niet voor terugdeinzen om je ‘in het diepe’ te gooien zodra je daaraantoe bent.

Waardering voor je passies

Ons werk is intensief. Daarom zoeken we mensen met een intrinsieke drive, zowel professioneel als privé. Zelf worden we blij van onze eigen passies (vraag naar onze hobby’s!), jij hopelijk ook. Werk en privé proberen we goed in balans te houden. Dat kan best uitdagend zijn, professioneel ‘sprinten’ voor een deadline is soms nodig. Maar daaromheen zorgen we voor voldoende ruimte om op te laden en plezier te maken.

Trainingsprogramma

Als basis volg je een door ons opgestelde set van trainingen in fundamentele consulting skills. Daarnaast krijg je zelf de verantwoordelijkheid om te kijken hoe je jezelf verder wilt ontwikkelen, door middel van intensieve begeleiding, feedback en een ruim persoonlijk trainingsbudget

Team als organisatie

We kennen geen titels en functies. We zijn een team en geloven dat er alleen resultaat te bereiken is wanneer iedereen zich gelijk voelt aan elkaar.

Solliciteren 

Durf je de uitdaging aan om bij ons team te komen?  Neem dan contact met ons op. Vertel ons wat jou motiveert en stuur ons je CV en studieresultaten (VWO en universiteit) naar Tim de Bruijn. We hebben geen vaste startmomenten en nemen het hele jaar door mensen aan. We moedigen je aan om voor je afstuderen al contact met ons op te nemen en om voordat je start bijvoorbeeld die wereldreis te maken waar je altijd al naar verlangde!

Sollicitatie proces
De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gespreksrondes die elk een ochtend of middag duren. Per ronde spreek je met twee consultants. Hij of zij zal ingaan op je persoonlijke motivatie en een case bespreken. In een case discussie zal je samen met je interviewer een concreet probleem oplossen, dat gebaseerd is op een echt Volt-project. Uiteraard is er ook veel ruimte om jouw vragen te beantwoorden. Daarnaast krijg je na elke ronde uitgebreide feedback.

Kennismaken
Herken jij je in het profiel dat we hebben geschetst en denk je dat er een match is tussen jou en Volt Strategy? Dan zouden we graag (vrijblijvend) kennis met je willen maken! Stuur je CV + Cijferlijsten (VWO+WO) op naar Tim de Bruijn (bruijn@voltstrategy.nl). Op basis hiervan kunnen we bepalen of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Daarin kunnen we je meer vertellen over ons team en het vak strategie consulting. Bovendien horen we graag waar jij naar op zoek bent.

solliciteer direct