Onze ervaring

Koersbepaling bij ongewone besluiten

Onze cliënten zijn experts op hun eigen domein. Wij bieden een nieuw perspectief. Complexe strategische vraagstukken brengen we gestructureerd terug tot de essentie door de belangrijkste, keuzebepalende vragen te formuleren en relevante segmenten te ontmiddelen. Hierbij zoeken we de meest passende criteria om impact van beslissingen te meten - vaak gaat dit over méér dan alleen winst en kosten.

Met feiten-gedreven analyses doorgronden we het probleem. Goed begrip van menselijk gedrag is hiervoor vaak essentieel is. Bijvoorbeeld de individuele transacties van consumenten begrijpen, door zowel ‘big data’ te analyseren als door het keuzeproces te doorleven. Om vervolgens het geaggregeerde effect van gedrag tastbaar te maken voor de organisatie als geheel. Op deze manier creëren wij een sterke analytische basis voor managementbesluiten. Met onze doeltreffende en pragmatische aanpak behoren we tot de top van de Nederlandse strategie consultants. 

lees meer

lees minder

Bekijk hieronder voorbeelden van ons werk (Engelstalig beschikbaar). Vanwege de aard en gevoeligheid van ons werk hebben we alle voorbeelden geanonimiseerd.

Bus small edit

Driving the energy transition in mobility

Hospital small 2

Helping hospitals to tackle rising cost

Lively metro small 2

Overcoming uncertainty in the pandemic

Optimizing availability of critical infrastructure